Αθλητισμός

Χαρούμενος και στεναχωρημένος μαζί ο Ναβάρο

O Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά από 17 χρόνια παρουσίας και 10 μετάλλια, αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας με μία θέση στο βάθρο.

O Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά από 17 χρόνια παρουσίας και 10 μετάλλια, αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας με μία θέση στο βάθρο. Με δηλώσεις του μετά τον μικρό τελικό με τη Ρωσία και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου δεν δίστασε να πει πως είναι μπερδεμένος συναισθηματικά.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Μετά την ήττα από τη Σλοβενία στον ημιτελικό ανασυνταχθήκαμε και φτάσαμε σε αυτό το μετάλλιο που είναι επιτυχία. Είμαι επίσης περήφανος που τελείωσα την καριέρα μου στην εθνική ομάδα με ένα μετάλλιο. Είμαι τόσο στενοχωρημένος όσο και χαρούμενος που ολοκληρώνω την καριέρα μου με την Ισπανία με αυτόν τον τρόπο. Ήταν διαφορετικές αυτές οι τελευταίες μέρες, αλλά είχα πάρει εδώ και καιρό αυτή την απόφαση. Ο τρόπος που κλείνω την καριέρα μου με χαροποιεί και ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας για αυτή την επιτυχία», τόνισε ο 37χρονος άσος.

Όσο για το ποια στιγμή από τις τόσες που έζησε με την Ισπανία ξεχωρίζει; «Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας για 16 χρόνια. Είχα πολλές στιγμές που ένιωσα περήφανος, αλλά ίσως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 να ήταν το πιο σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκαριόλο για τα καλά του λόγια, ήταν και δική μου χαρά να παίξω υπό τις οδηγίες του».

Σχόλια