default-image

Βαθιά ανάσα για Παναθηναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Βαθιά ανάσα για Παναθηναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του φετινή νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και έτσι ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 32' ο Άλτμαν σημείωσε με ωραία κεφαλιά το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Ισραηλινός μαζί με τον Χίλιεμαρκ αποτέλεσαν μόνιμες πηγές κινδύνου, αφού από δικές τους «εμπνέυσεις» δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες του τριφυλλιού. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Χουλτ, ντεμπούτο έκανε ο Σιλά, ο οποίος μπήκε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο.

Κακή εμφάνιση από την «ελαφρά ταξιαρχία», που είχε ουσιαστικά μία μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Βλαχοδήμος έκανε σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Μπάμπιαρζ.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (73' Σιλά), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (46' Λουτσιάνο), Μόλινς (65' Τσάβες)

Απόλλων Σμύρνης: Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (61' Μάατσεν), Αλμπάνης (77' Ελμπάζ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμιν, Βαλλιάνος (73' Μενδρινός)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News