default-image

Νέα "γκέλα" Ολυμπιακού, ισοφάρισε στο τέλος τον Αστέρα!

Ποδόσφαιρο
Νέα "γκέλα" Ολυμπιακού, ισοφάρισε στο τέλος τον Αστέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο και δεύτερη σερί αγωνιστική ο Ολυμπιακός χάνει βαθμούς!

 Μετά το «Χ» στα Πηγάδια, οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι και κόντρα στον Αστέρα στο Φάληρο (1-1).

Πολύ κακό πρόσωπο είχε η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι. Οι Αρκάδες, στο ντεμπούτο του Παντελίδη, έφεραν το ματς στα δικά τους μέτρα και με όπλο της αντεπιθέσεις έκαναν τη ζημιά. Έπειτα από χέρι του Ρομαό, ο Μανιάς άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα» στο 55ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες παραλίγο να δώσουν άμεση απάντηση όμως ο Εμενίκε σημάδεψε το δοκάρι (63') και στη συνέχεια κινδύνεψαν σοβαρά να δεχτούν κι άλλα τέρματα, όμως είτε οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Καπίνο, που κράτησε ζωντανούς τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαντήσει στο 94', όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι βλέποντας χέρι του Ιγκλέσιας ύστερα από σουτ του Ανδρούτσου. Η φάση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως από τα ριπλέι η μπάλα δείχνει να βρίσκει περισσότερο στη μασχάλη του μέσου του Αστέρα. Ο Τζούρτζεβιτς πάντως ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» κι έσωσε τον Ολυμπιακό απ' την ήττα. Μάλιστα νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν διαμαρτυρηθεί για οφσάιντ (που κακώς υποδείχτηκε) καθώς στη συγκεκριμένη φάση θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το 0-2!

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (ΕΠΣ Αχαΐας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (ΕΠΣ Λευκάδας/Πρέβεζας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (57' Εμενίκε), Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ματιντά (77' Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Ισνάλδο (60' Τσουκαλάς), Μανιάς (71' Δουβίκας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News