default-image

Θετική εικόνα ο Εργοτέλης, 3-2 τον ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
Θετική εικόνα ο Εργοτέλης, 3-2 τον ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης έδωσε απόψε στο Παγκρήτιο Στάδιο, υπό το φως των προβολέων, το πρώτο του φιλικό επί κρητικού εδάφους, μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι και τον αγώνα που είχε δώσει εκεί με το Βελούχι.

Απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Λασίθι στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επικράτησε με 3-2, ωστόσο πέρα από το αποτέλεσμα, η εικόνα του κρίνεται θετική και αισιόδοξη για το μέλλον.

Μάλιστα παρουσιάστηκαν πολλά στοιχεία της δουλειάς Γκώνια, με πολύ τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο, πρέσινγκ και διάθεση για συνεχείς επιθέσεις.

Στο α' ημίχρονο ο Εργοτέλης προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Μπούζα στο 16' και του Σταματάκου στο 21' ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες. Πολλές αλλαγές έγιναν στο β' ημίχρονο και ένα νεκρό διάστημα από το 51' έως το 56' έφερε την ισοφάριση του ΟΦΙ με δύο γκολ από τους Μίγγα και Κορέτα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν τη νίκη στο 73' με γκολ του Λυδάκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ α' ημίχρονο: Λαδάς, Κούϊπερς, Βογιατζής, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Πάττας, Σταματάκος, Σταμόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ β' ημίχρονο: Κατσιμήτρος (75' Χανιωτάκης), Μαζουλουξής, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Κυριαλάνης, Μπούζας (62' Βογιατζής), Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Μανουσάκης, Λυδάκης, Κάιπερς (62' Λαμπάκης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Λιλάϊ, Χρηστάκης, Τζελέτης (46' Μίγγας), Πυθαρούλης Γιώργος, Μπλέντι, Καραγιάννης, Ουζούνογλου, Χρυσοφάκης (46' Τσολάκου), Παπαδόπουλος, Κορέτα.

Αγωνίσθηκαν και οι: Ταρτάλας, Μπαριτάκης, Σταχτιάρης, Ακαμοτάκης, Πυθαρούλης Στέλιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News