Αθλητισμός

Αλλάζει όψη και χρήση το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Βελτιώθηκε αισθητά η εικόνα των γηπέδων, ενώ μετακομίζουν και τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΒΑΚ

Σε πλήρη ανακαίνιση προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα και των γραφείων της ομάδας από τώρα και στο εξής.

Οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και σιγά-σιγά η εικόνα που αποκτά το ΒΑΚ είναι εντυπωσιακή. Μάλιστα με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, το «Βαρδινογιάννειο» θα αποτελέσει ξανά το «στρατηγείο» του ΟΦΗ, καθώς θα στεγάσει τη διοίκηση της ομάδας, το λογιστήριο, το εμπορικό τμήμα, το γραφείο Τύπου,  το τμήμα δημοσίων σχέσεων, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Για το σκοπό αυτό τις τελευταίες ημέρες, γίνεται η διαμόρφωση των γραφείων με εργασίες, βαψίματα, τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφωνικό κέντρο και ίντερνετ.

Παράλληλα, στην είσοδο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, θα υπάρχει πλέον υπηρεσία φύλαξης (security) και θα γίνεται έλεγχος σε οποιοδήποτε μπαίνει στο χώρο.

Παράλληλα έγινε τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (κάμερες), αλλά και αλλαγή σε όλες τις κλειδαριές του αθλητικού κέντρου.

Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει όμως και στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου. Στο πρώτο γήπεδο έγινε ολική επανασπορά του χλοοτάπητα και η εικόνα που παρουσιάζει είναι εξαιρετική.

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά δίχτυα πίσω από τα τέρματα. Για το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Γιώργο Αλετρά, για την προσφορά του. Έγινε στρώσιμο με μπετόν σε πολλά σημεία χώρου, όπως και η κατασκευή μιας μικρής τσιμεντένιας κερκίδας στο δεύτερο γήπεδο.

Για το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί θερμά το μέτοχο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Ορφανάκη για την προσφορά του.

Ακόμη, με έξοδα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, αγοράστηκε ένα κοντέινερ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από την ακαδημία ποδοσφαίρου και τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, ως αποθηκευτικός χώρος.

Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι οι εργασίες να συνεχιστούν, ώστε το Βαρδινογιάννειο αθλητικο κέντρο, να εμπνέει το σεβασμό που πρέπει και επιτάσσει η ιστορία του ΟΦΗ.

Σχόλια