default-image

Είχε λίγο από... Εθνική η γενική συνέλευση του ΣΥΔΚΑΚ

Μπάσκετ
Είχε λίγο από... Εθνική η γενική συνέλευση του ΣΥΔΚΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι ήταν ημέρα Εθνικής (σ.σ. έπαιξε εκείνη τη μέρα με τη Ρωσία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ), τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης έδωσαν δυναμικά το «παρών» στην ετήσια γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13/9 στα γραφεία του στο Λίντο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΚ και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου, ενώ οι περισσότεροι ήταν από νωρίς στα γραφεία του ΣΥΔΚΑΚ στο Λίντο και παρακολούθησαν όλοι μαζί το παιχνίδι Ελλάδα-Ρωσία.

Μετά τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός για το επερχόμενο έτος και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστή περίοδο, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο αντίστοιχος Οικονομικός Απολογισμός. Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News