Αθλητισμός

Δυνατά τεστ για το Ρέθυμνο με τη σουηδική Sodertalje Kings

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν το σαββατοκύριακο στο «Μ. Μερκούρη»

Με μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο το σαββατοκύριακο θα δώσει άλλα δύο φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Πιο συγκεκριμένα η ρεθυμνιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» τη σουηδική Sodertalje Kings, σ' ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα είναι κλειστό για το κοινό. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Κυριακή την ίδια ώρα και το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι ανοικτό για το κοινό με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Ο Νίκος Βετούλας, ωστόσο, δε θα έχει ούτε σε αυτό το φιλικό στη διάθεσή του τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Αμφίβολη, όμως είναι η συμμετοχή και ο Τρεϊβόν Ράιτ, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση υπέστη τράβηγμα.

Εντωμεταξύ, σχολιάζοντας την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, ο Νίκος Βετούλας τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο προετοιμασίας όλον αυτόν τον καιρό. Τα επόμενα δύο φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία στο θέμα της τακτικής, ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όμως, είμαστε άτυχοι γιατί θα απουσιάσει ο Γιαννόπουλος και κατά πάσα πιθανότητα και ο Ράιτ, περιορίζοντας τις επιλογές μας. Το μόνο αρνητικό είναι αυτό. Δηλαδή ότι δεν έχουμε όλη την ομάδα και το ροτέισον είναι περιορισμένο ακόμη και στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό δεν μας κάνει καλό.

Εμείς είμαστε μία αθλητική και καινούρια ομάδα που έχει αρκετές δυνατότητες. Πρέπει να καταλάβουμε περισσότερο πως γίνεται το παιχνίδι εδώ στην Ελλάδα και να γίνουμε καλύτεροι στο παιχνίδι 5 εναντίον 5. Μην ξεχνάμε πως έχουν έρθει 6 καινούρια παιδιά που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ελλάδα. Εδώ τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός έδρας παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, οπότε χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση σε αυτά που έχουμε δουλέψει».

Σχόλια