default-image

H απίστευτη εξομολόγηση του Χιμένεθ για το φάουλ

Ποδόσφαιρο
H απίστευτη εξομολόγηση του Χιμένεθ για το φάουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη εξομολόγηση έκανε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την Ριέκα, ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με όσα έγιναν με Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα, πριν την εκτέλεση του φάουλ και τη νίκη της ΑΕΚ στην Κροατία.

«Του ζήτησα να το εκτελέσει ο Μπακασέτας και ο Λάζαρος γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα σαν να μου λέει ''είσαι τρελός;''. Δεν μου άφησε περιθώριο! Οπότε, εκεί του είπα κάνε ό,τι θέλεις. Και το έκανε (σ.σ. γέλια)»!

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, που ήρθε μέσα από πολλή δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες μου. Ήθελα να δώσω περισσότερο χρόνο στον Αραούχο, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Τσόσιτς και έπρεπε να περιμένω. Συν του ότι ο Λιβάγια έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή  για την ΑΕΚ, δήλωσε: «Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θέλαμε και αξίζαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Κοιτάμε βήμα-βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Λαμία και εκεί είναι μόνο το μυαλό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News