default-image

Νίκη με ανατροπή η Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Νίκη με ανατροπή η Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσκολεύτηκε αρκετά,  αλλά… τέλος καλό, όλα καλά για την Άρσεναλ! Οι κανονιέρηδες γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση με την Κολωνία και επικρατώντας 3-1 στο «Emirates», μπήκαν με το δεξί στο νέο Europa League.

Ήδη, μάλιστα, τέθηκαν επικεφαλής του ομίλου, αφού στο άλλο ματς Ερυθρός Αστέρας και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έμειναν στο 1-1.

Η μονόωρη καθυστέρηση (λόγω της προσπάθειας πολλών από τους 17.000 φίλους της Κολωνίας να μπουν στο γήπεδο με «ντου») φαίνεται πως επηρέασε την ομάδα του Βενγκέρ. Και κυρίως τον Οσπίνα, ο οποίος στο 9' βγήκε μακριά από την περιοχή του για να διώξει, ωστόσο δεν το έκανε… και πολύ σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Κόρντομπα, ο οποίος από τα 40 μέτρα με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 0-1.

 Η αλήθεια είναι πως σε όλο το πρώτο μέρος οι «κανονιέρηδες» ήταν άνευροι, φλύαροι, χωρίς να μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στον γερμανικό σύλλογο. Η έμπνευση του Βενγκέρ να ρίξει στο ματς τον Κολάσινατς με την έναρξη της επανάληψης, αποδείχθηκε καθοριστική. Διότι τέσσερα λεπτά αργότερα με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή της Κολωνίας ισοφάρισε σε 1-1.

Η Άρσεναλ ήταν «μεταμορφωμένη» και έκανε… μπαμ πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ανατροπή. Και αυτή ήρθε στο 67' με ένα εντυπωσιακό και προσωπικό τέρμα του Αλέξις Σάντσες. Στριφογύρισε αρκετά έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, έπιασε καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το… κερασάκι στη τούρτα μπήκε από τον Μπεγερίν στο 82', ο οποίος παίρνοντας το ριμπάουντ, έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα, διώχνοντας οριστικά το όποιο άγχος θα υπήρχε στο φινάλε του αγώνα.

Η βαθμολογία του όγδοου ομίλου

Αρσεναλ 3 (3-1)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1 (1-1)

Ερυθρός Αστέρας 1 (1-1)

Κολωνία 0 (1-3)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (28/9):

Κολωνία-Ερυθρός Αστέρας (20:00)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Άρσεναλ (20:00)

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News