default-image

Μερικές εβδομάδες μακριά η ανανέωση του Αλόνσο

Αθλητισμός
Μερικές εβδομάδες μακριά η ανανέωση του Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Αλόνσο αποκάλυψε πως η απόφασή του για το μέλλον του είναι μερικές εβδομάδες μακριά, ενώ άπαντες περιμένουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη McLaren.

Ένας από τους οδηγούς που έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα στη φετινή silly season της Formula1 είναι ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός απαίτησε από τη McLaren να διώξει τη Honda για να συνεχίσει και το 2018, κάτι που στο Γουόκινγκ το είδαν σαν... διαταγή.

Οι Βρετανοί είναι μια... ανάσα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Renault, γεγονός που οδηγεί τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή κατά πάσα πιθανότητα στην παραμονή. Ωστόσο, ο ίδιος άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ανακοινώσεις δε θα έρθουν στη Σιγκαπούρη, αλλά σε μερικές εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει πραγματικότητα η αρχική του επιθυμία, αφού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως η όποια απόφαση θα ληφθεί τον Οκτώβριο. «Υπάρχουν επιλογές παντού και είναι όλες πολύ καλές. Απλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε μερικές εβδομάδες. Ό,τι κι αν κάνω την επόμενη χρονιά, είναι επειδή θέλω να κερδίζω.

Δε θα είμαι σε οποιοδήποτε άθλημα για να παλεύω για τη δεκάδα και την 15άδα. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, τις οποίες μελετώ. Η F1 είναι η πρώτη και μοναδική μου προτεραιότητα. Θα πρέπει να πάρω μία απόφαση πριν επιλέξω άλλες κατηγορίες. Την ίδια στιγμή θέλω να δώσω χρόνο στην ομάδα μου.

Θέλω να δω το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς και, αφού πάρει την απόφασή της, να πάρω κι εγώ τη δική μου. Είμαι χαλαρός, χαρούμενος και βλέπουμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο Αλόνσο. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο 36χρονος αναζητεί την ομάδα, που θα του δώσει εγγυήσεις πως θα έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει νίκες από την επόμενη χρονιά, αφού δεν αντέχει άλλο να ταλαιπωρείται από προβλήματα και να παλεύει για να μπει στους βαθμούς.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News