default-image

Ήλθε να τιμήσει τον Γκέραρντ ο Ηλίας Πουρσανίδης

Ποδόσφαιρο
Ήλθε να τιμήσει τον Γκέραρντ ο Ηλίας Πουρσανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε από  το πρωί της Τετάρτης 13/9, ο Ηλίας Πουρσανίδης, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση του ΟΦΗ για τη μετονομασία της κερκίδας 9 σε «Ευγένιος Γκέραρντ» και  τον μέγα δάσκαλό του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάει στη ζωή του.

«Ήλθα μόνο για τον κ. Γκέραρντ . Ήθελα να είμαι παρών στην τιμή που του αποδίδεται. Σε αυτόν οφείλω την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία, γιατί μου ανέδειξε πολλά στοιχεία τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου», σχολίασε ο πρώην διεθνής άσος του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, περνώντας και από  στέκια του Ηρακλείου, όπου συνάντησε παλιούς συμπαίκτες του και φίλους.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, που διατηρεί ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Αργολίδα, ολοκληρώνει τις προπονητικές του σπουδές για το UEFA pro, κάτι που θα του επιτρέψει να γυρίσει με σημαντικό πόστο στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ Ηρακλείου, ο Ηλίας Πουρσανίδης, αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησε με τη φανέλα του ΟΦΗ και σχολίασε το ματς του Ολυμπιακού με την Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, που είχε παρακολουθήσει αποβραδίς στο «Καραϊσκάκης». Την επόμενη μέρα της εκδήλωσης στο "Γεντί Κουλέ" προγραμμάτιζε την αναχώρησή του από το Ηράκλειο. Σίγουρα πολύ συγκινημένος!

Στη φωτογραφία ο Ηλίας Πουρσανίδης σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ΟΦΗ στην δεκαετία του 90!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News