default-image

Οι Μινωικές Γραμμές υποδέχτηκαν τον Ναυταθλητικό Τυμπακίου

Σπορ
Οι Μινωικές Γραμμές υποδέχτηκαν τον Ναυταθλητικό Τυμπακίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε χθες σεμνή τελετή με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη φετινή διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση "Aegean Regatta" 2017, στον αγώνα Αστυπάλαια - Νίσυρος της 2ης ιστιοδρομίας, στην κατηγορία ORC CLUB από το πλήρωμα του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου...

Ο κυβερνήτης και τα μέλη του πληρώματος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου που κατέκτησαν την πρωτιά ευχαρίστησαν τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για την πολύτιμη ηθική και υλική προσφορά τους και αφιέρωσαν το χρυσό κύπελλο στην εταιρεία.

Ο κ. Μανιαδάκης ευχαρίστησε τον κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε ότι η εταιρεία θα στέκεται αρωγός στον Όμιλο και την προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο νότο, στους δύο όμορους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου. Ευχήθηκε να συνεχίσουν «την πλεύση» τους και να κατακτήσουν ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Εντεταλμένοι, Διευθυντές και Στελέχη των Μινωικών Γραμμών, ο κυβερνήτης και μέλη του πληρώματος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News