default-image

Σοβαρός ο τραυματισμός του Καμπέσας στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Σοβαρός ο τραυματισμός του Καμπέσας στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aκόμη  ένα σοβαρό "πονοκέφαλο" απέκτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, απόρροια του αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Κέρκυρα.

Ο Μπράιαν Καμπέσας επέστρεψε -ως γνωστόν- στην Αθήνα με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, μετά την κλωτσιά που δέχθηκε στο 88ο λεπτό εντός της περιοχής από τον Σοϊλέδη, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να δείχνει άουτ!

Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ ένιωθε έντονους πόνους τη Δευτέρα και γι' αυτό αποφασίστηκε να κάνει ακτινογραφία. Η πρώτη εξέταση ήταν καθαρή και δεν έδειξε κάποιο ράγισμα ή κάταγμα. Επειδή όμως οι ενοχλήσεις παρέμεναν έντονες, το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" υπέβαλε τον Καμπέσας (και) σε μαγνητική με στόχο να αξιολογηθεί η κατάστασή του στους συνδέσμους.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του contra.gr,  έδειξε πως έχει υποστεί διάταση στο δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής. Στον 20χρονο άσο τοποθετήθηκε ειδική μπότα ακινητοποίησης. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για τουλάχιστον μία εβδομάδα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα επαναξιολογηθεί με νέα μαγνητική, όταν υποχωρήσει το οίδημα. Ως εκ τούτου χάνει δεδομένα τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα και... βλέπουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News