Αθλητισμός

Εκδρομές στο Ηράκλειο για το τουρνουά του Ολυμπιακού

Το 2o International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεπτεμβρίου στα ‘’Δύο Αοράκια’’ Ηρακλείου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν, συμβάλλει τουριστικά και πολιτισμικά για το νησί.

Το 2o International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεπτεμβρίου στα ''Δύο Αοράκια'' Ηρακλείου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν, συμβάλλει τουριστικά και πολιτισμικά για το νησί.

Ως μοναδική διεθνής διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα, φέρνοντας την Κρήτη και το Ηράκλειο ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, αναδεικνύει, την τουριστική και πολιτισμική της δυναμική. Παράλληλα με την παρουσία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων που θα προσφέρουν στο κοινό θέαμα υψηλής ποιότητας,  αλλά και τις κοινωνικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από τους διοργανωτές, αναμένεται να επισκεφτούν την Κρήτη, αρκετοί συνοδοί των αποστολών συνδυάζοντας το αθλητικό γεγονός με τον τουρισμό.

Για το σκοπό αυτό, γραφεία ταξιδίων από τη Ρωσία και το Ισραήλ, οργανώνουν εκδρομές και ήδη έχουν κάνει κρατήσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη. Ο αριθμός των επισκεπτών, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεράσει τα περυσινά δεδομένα της εκδρομικής εκστρατείας των τουριστών από το Ισραήλ με την παρουσία και των Ρώσων εκδρομέων.

Να υπενθυμίσουμε και το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

18.00 - 20.00                     Ούνιξ Καζάν  - Μακάμπι Τελ Αβίβ

20.30 - 22.30                     Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

18.00 - 20.00                     ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

20.30 - 22.30                     ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια  και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι www.crete-ibt.com

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙA

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά από τους κάτωθι τόπους διάθεσης:

•Crete IBT Web (μόνο print@home)  www.crete-ibt.com

•Tickethour Call Centre (μόνο print@home)

•Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com

•Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)

*Δημοτικό Γυμναστήριο στο Παγκρήτιο στάδιο

*Κλειστό Γυμναστήριο  μπάσκετ στις Πατέλες ( είναι ανοικτά όλη σχεδόν την ημέρα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια