Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης: "Σεβασμός στον ΠΑΟΚ, παραδειγματική τιμωρία"

Θέση στο θέμα που προέκυψε με ανάρτηση ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ20 με τα μηνύματά του κατά του ΠΑΟΚ πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι σέβεται απόλυτα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε ενέργεια που προσβάλει την ομάδα θα τιμωρείται παραδειγματικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα».

Σε αυτή δεν δηλώνει ξεκάθαρα ότι τιμωρεί τον νεαρό παίκτη, διώχνοντάς τον από την ομάδα. Ωστόσο είναι γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ο λογαριασμός είναι του ποδοσφαιριστή. Τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχόλια