default-image

Πρώτη "μάχη" απόψε για Ολυμπιακό με Σπόρτινγκ Λ.

Ποδόσφαιρο
Πρώτη "μάχη" απόψε για Ολυμπιακό με Σπόρτινγκ Λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρα για... σεντόνι, καθώς το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται και πάλι στη... σέντρα. Η δράση ξεκινά απόψε (21:45, Cosmote Sport 2) με την 1η αγωνιστική στη φάση των ομίλων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στον 4ο όμιλο- "φωτιά", που μετέχουν ακόμη Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί. Εκτός είναι ο τραυματίας Γιάγκος Βούκοβιτς, ενώ ο Μπέσνικ Χάσι δε συμπεριέλαβε στην 21μελή αποστολή τούς ανέτοιμους Ταχτσίδη και Μποτία. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πλάνο, είναι πολύ πιθανό να "θυσιαστεί" ένας εκ των Μάριν ή Φορτούνη, για να υπάρχει μεγαλύτερη αμυντική ισορροπία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε χθες στις δηλώσεις του για το παιχνίδι: «Είναι το μόνο που ακούω. Τελικός, τελικός, κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, λες και θα έρθει το τέλος του κόσμου για εμάς. Δε συμβαίνει αυτό. Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει με το Τσάμπιονς Λιγκ, να το ευχαριστηθούμε και μετά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Πέρσι ήμασταν στο Γιουρόπα, φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, και πρέπει να το χαρούμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι τελικός. Έχουμε να παίξουμε κι άλλα πέντε ματς στη συνέχεια, μεταξύ των οποίων και ένα στη Λισαβόνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News