default-image

Έτοιμη για Καραϊσκάκη η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ποδόσφαιρο
Έτοιμη για Καραϊσκάκη η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα περίπατο στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες της πορτογαλικής ομάδας σχημάτισαν πηγαδάκια, επιθεώρησαν το χορτάρι, κλώτσησαν λίγο την μπάλα, περιπλανήθηκαν στον χώρο και... τέλος. Καμία σχέση με κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που έκαναν νωρίτερα στην Καλλιθέα.

Όσον αφορά τα πλάνα τους Ζόρζε Ζεζούς, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή σχετικά με την παρουσία του Πιτσίνι, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες μέρες και δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Αν δεν ξεκινήσει ο Ιταλός στο δεξί άκρο της άμυνας, τότε θα παίξει ο Ριστόφσκι, πρώην μπακ της Ριέκα.

Εκτός απροόπτου ο Ζεζούς θα διατηρήσει την διάταξη 4-2-3-1 και τον Ρουί Πατρίσιο κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι με τους Πιτσίνι (Ριστόφσκι), Κοάτες, Ματιέ και Χόναταν Σίλβα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Καρβάλιο και Μπατάγλια, με την μεσοεπιθετική τριάδα να αποτελείται από τους Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Φερνάντες και Ακούνια. Αιχμή του δόρατος για τους Πορτογάλους θα είναι ο Ντοστ, με τον Ολλανδό φορ να μετρά ήδη πέντε γκολ σε επτά συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Στην αποστολή συμμετέχουν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Rui Patricio, Salin, Pedro Silva.

Αμυντικοί: Ristovski, Tobias Figueiredo, Coates, Piccini, Mathieu, Jonathan Silva, Andre Pinto.

Μέσοι: William Carvalho, Petrovic, Bruno Cesar, Bruno Fernandes, Battaglia, Mattheus Oliveira, Palhinha, Iuri Medeiros.

Επιθετικοί: Doumbia, Bas Dost, Acuna, Alan Ruiz, Gelson Martins.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News