default-image

Η συνάντηση και... το συμφωνητικό που έγινε κομμάτια!

Ποδόσφαιρο
Η συνάντηση και... το συμφωνητικό που έγινε κομμάτια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι γιατί το λέει ή δεν το λέει ο Τσάλος αναδεικνύοντας δραματικά στο προσκήνιο το ζήτημα των παικτών που έχουν κάνει προσφυγές που ζητούν όχι μόνο τα δεδουλευμένα τους, αλλά όλο το συμβόλαιό τους. Είναι κρίσιμο και αναγκαίο.

Το έχουμε επισημάνει, ότι χρειάζεται η στήριξη βασικών κι άλλων μετόχων, να κλείσει αυτή η τρύπα, πριν οι οφειλές γίνουν πολλαπλάσιες και επιβαρύνουν ανεπανόρθωτα την ΠΑΕ. Οι ίδιοι μπορούν να αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα του θέματος και το γεγονός ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν, που δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα. Εκτιμούν, πάντως, τις κινήσεις τους επί του θέματος, ενώ κάποιοι έχουν σπεύσει να στείλουν ήδη μικρά χρηματικά ποσά.

Διαβάστε: Ζήτησε... ακρόαση Θεού για τον "βραχνά" των προσφυγών! | Οι προσφυγές των 65.000 ευρώ του ΟΦΗ που μπορούν να γίνουν 227.000!

Πληροφορηθήκαμε ωστόσο, ότι όταν -πριν ένα μήνα περίπου- ενημερώθηκε ο νυν πρόεδρος του ΟΦΗ για αυτά τα χρέη, κάλεσε στα γραφεία, τον προπονητή της ομάδας όταν αποκτήθηκαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής πήγε και άκουσε τον πρόεδρο να του λέει «Βοήθησέ μας. Αυτοί οι παίκτες ήλθαν όταν ήσουν εσύ στο τιμόνι και έχεις την προσωπικότητα να επικοινωνήσεις μαζί τους, να βρούμε μαζί τους, ένα λογικό συμβιβασμό», αλλά η πρώτη αντίδρασή του - σύμφωνα με τις πληροφορίες- ήταν να βγάλει από την τσέπη του ένα χαρτί και να του το δείξει. «Εμένα κύριε πρόεδρε, μου οφείλουν αυτά τα χρήματα. Δείτε το συμφωνητικό μου με την προηγούμενη διοίκηση, που δεν το τήρησε. Κάνει να παίρνω κι εγώ οφειλόμενα».

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ο κ. Τσάλος, πήρε το ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του και το έκανε κομματάκια, αν και προφανώς ήταν φωτοαντίγραφο. «Εσύ είσαι αξία της ιστορίας της ομάδας μας, δεν σε χωράνε τέτοια χαρτιά» φέρεται να του απάντησε. Σημασία έχει να βρούμε λύσεις, ώστε ο ΟΦΗ να μην είναι δέσμιος τέτοιων οφειλών. Κάνε ότι μπορείς και εγώ είμαι εδώ…».

Διαβάστε: Έκκληση του Τσάλου για να καλυφθούν οι προσφυγές στον ΟΦΗ

Βάσει πάντα των ίδιων «πηγών», υποσχέθηκε, ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί, αν και δεν ήταν όλοι οι παίκτες, με δική του διασύνδεση. Νεώτερες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι στην ΠΑΕ παρέλαβαν προ ημερών, έγγραφη απαίτηση καταβολής του υπολοίπου για τα δεδουλευμένα του προπονητή.

(Όπως έχουμε γράψει ξανά,  η διοίκηση της ΠΑΕ «καθάρισε» με πρωτοβουλία της τις περιπτώσεις Αντουκόρ και Μπουρσέλη και έχουν μείνει οι καυτές περιπτώσεις των Πάγκαλου, Όστοιτς, Ράντι, Βουό και Δαύκου, που τηρούν σκληρή στάση…)

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News