default-image

Λύσεις... δια μαγείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ποδόσφαιρο
Λύσεις... δια μαγείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια χαρά, άμα έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. Παίρνεις μια απόφαση και τελειώνουν όλα, όπως και η περιβόητη υπόθεση με το μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών προς τη Football League. Το μπαράζ Δόξα-Καραϊσκάκη, ματαιώθηκε και ανεβαίνουν και οι δύο. Με ένα έγγραφο της  η ΕΠΟ προς την Φούτμπολ Λιγκ το έκανε στο άψε σβήσε! Και ο Ιωνικός, η Χαλκίδα;

Είναι πολύ πιθανό - και λογικό- Χαλκίδα και Ιωνικός (οι άλλες δύο ομάδες που τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των 4 ομίλων της περσινής Γ' εθνικής), που έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Ο Ιωνικός, από την άλλη, διαθέτει... τον άλλο μπάρμπα, για να επέλθει ισορροπία στα φτερά!

Δυστυχώς όταν οι προκηρύξεις, χρησιμοποιούνται ως πλαστελίνες και το καλεντάρι τηρείται στο πόδι κι αυτό με λάστιχο, η αξιοπιστία και το κύρος πάνε στο ναδίρ.

Πρόεδρε να προσλάβεις επειγόντως μια γραμματέα 24ώρου, γιατί η ορθογραφία και το συντακτικό, δεν μπορεί να συνοδεύει ξέμπαρκα τις αναρτήσεις σου. Σας το απευθύνουμε, με κάθε καλή προαίρεση.

«Επαναπατρισμοί». Του Κουτσιανικούλη (ΟΦΗ) και του Ροβίδη (Εργοτέλης) ! Είθε να αποδώσουν τη μπάλα που ξέρουν.

Ποδοσφαιρική είναι η αίσθηση από αυτό που επιχειρείται στον Εργοτέλη, με τη νέα ιδιοκτησία του. Οι κινήσεις και δη στις μεταγραφές από το μηδέν καθώς και οι δημόσιες τοποθετήσεις, αποτελούν ένα καλό και ισχυρό πρώτο δείγμα γραφής.

Αυτό που οραματίζεται ο κ. Σάμι να δει στα παιγνίδια του Εργοτέλη, αρκετό κόσμο στο Παγκρήτιο, μπορεί να συμβεί, μέσα από την συνεπή προσπάθεια της ομάδας.

Προεκλογικό άρωμα μυρίζει στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά για τις κάλπες. Η ΕΠΣΗ χαρακτηρίζεται από τις πολύ "ακριβές" λόγω της κεντρικής παρουσίας του Νίκου Τζώρτζογλου. Το άρωμα πάντως που αρχίζει να αναδύεται, μάλλον μοιάζει με μίγμα ρετσίνας "μαλαματίνα" με ρωσική βότκα "Palriament".

Κρίμα. Ο μέσος φίλαθλος, θα ήθελε -έστω- έναν τόνο εξυγίανσης, από τις νέες εξουσίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το «άλλαξε ο Μανολιός…» δυστυχώς, ισχύει και στη παρούσα δράση της ενοποιημένης πολιτικής και ποδοσφαιρικής ζωής της χώρας. (Αρκετοί αναρωτιούνται, αν πρόκειται για πολιτικοποίηση της ποδοσφαιρικής μας ζωής, ή ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής…).

-Η ενεργή ανάμιξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε επισημανθεί από την στήλη, από τα τέλη Αυγούστου. Την είχε βέβαιη από καιρό δε, η πληροφόρηση του Βίκτωρα Μητρόπουλου, που μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος από τις κινήσεις του μεγαλοπαράγοντα.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News