Αθλητισμός

Προς ματαίωση το μπαράζ ανόδου για τη Football League

Η ΕΠΟ εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει τη ματαίωση του μπαράζ και τον προβιβασμό και των δύο στη Football League Μετά και την τυπική αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Football League, προκύπτει και δεύτερη κενή θέση στην κατηγορία.

Η ΕΠΟ εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει τη ματαίωση του μπαράζ και τον προβιβασμό και των δύο στη Football League

Μετά και την τυπική αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Football League, προκύπτει και δεύτερη κενή θέση στην κατηγορία. Η ΕΠΟ πλέον καλείται να πάρει απόφαση για κάλυψη του κενού, κάτι που σημαίνει πως θα ματαιωθεί το μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, που είχε οριστεί για την Τετάρτη (13/9) και θα αποφασιστεί ο προβιβασμός και των δύο ομάδων στη Football League. Αυτή η απόφαση αναμένεται να ληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο, όπως αναφέρει το lianews.gr, τότε το πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί με 18 ομάδες και την Τετάρτη (13/9) η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων στη Γ' Εθνική, υπολογίζοντας σε 96 ομάδες και στον υπόλοιπο σχεδιασμό. Ωστόσο, η Χαλκίδα ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ για τις δυο θέσεις στη Football League, ανάμεσα στους τέσσερις δευτεραθλητές.

 Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αντίδραση και από τις ομάδες της Football League, που δεν επιθυμούν τη συμπλήρωση των κενών θέσεων από τη Γ' Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια