default-image

Αντετοκούνμπο: Φαβορί η Ρωσία, είμαστε πλέον ομάδα

Μπάσκετ
Αντετοκούνμπο: Φαβορί η Ρωσία, είμαστε πλέον ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε αναστατώσει προ ημερών όταν στις δηλώσεις του τόνισε ότι στην Εθνική θα πρέπει να παίζουν μόνο όσοι το θέλουν, όμως φαίνεται ότι πλέον το κλίμα έχει αλλάξει στις τάξεις της «γαλανόλευκης».

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στον προημιτελικό με τη Ρωσία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/9 στις 18:45.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχρισε φαβορί τη Ρωσία, όμως τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αναφερόμενος αρχικά στη Ρωσία είπε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Παίξανε πολύ καλά χθες. Η Ρωσία είναι το φαβορί, όχι εμείς. Με όποια ομάδα και να παίξουμε από εδώ και πέρα αυτή θα είναι το φαβορί. Θα πρέπει να κουράσουμε όσο μπορούμε το Σβεντ. Ο κόουτς ξέρει καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Όποτε λέμε ότι είμαστε το φαβορί τα πράγματα δεν πάνε καλά» είπε αρχικά ενώ για το κλίμα μεταξύ των παικτών τόνισε: «είμαστε πλέον ομάδα όμως έχουμε και απουσίες. Νιώθουμε πιο απελευθερωμένοι όσο κυλά η διοργάνωση. Δεν έχει σημασία να έχεις μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης σε μία τέτοια διοργάνωση. Θα είμαστε έτοιμοι», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News