default-image

Έκκληση του Τσάλου για να καλυφθούν οι προσφυγές στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έκκληση του Τσάλου για να καλυφθούν οι προσφυγές στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συνεχίζουν να προβληματίζονται έντονα για τις προσφυγές των Ράντι, Βουό, Δάφκου, Πάγκαλου και Όστοιτς με τον πρόεδρο, Φώτη Τσάλο να κάνει έκκληση βοήθειας σήμερα μέσα από το επίσημο σάιτ της ομάδας προς τους μετόχους της ΠΑΕ για να καλυφθούν έγκαιρα τα ποσά που χρειάζονται.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τσάλος, «χρειαζόμαστε άμεσα, ένα ποσό κοντά στις 80 χιλιάδες ευρώ, για να καλύψουμε τους παίκτες αυτούς που αφορούν την ομάδα της περσινής χρονιάς.

Είναι υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό δεν έχει γίνει.

Αν δεν δώσουμε τα χρήματα αυτά, το οφειλόμενο ποσό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς κάποιοι παίκτες με τους οποίους δεν θα συνεργαστούμε φέτος, ζητάνε και το συμβόλαιο της τρέχουσας χρονιάς.

Καλώ τους μετόχους λοιπόν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο θέμα αυτό.  Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί».

Ο κ. Τσάλος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Football League, ενώ όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, το επόμενο Σάββατο (16/9) θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα με τον Ηρόδοτο με τον οποίο έχει γίνει μια συζήτηση. Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (12/9) θα κάνουν διπλή προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News