Αθλητισμός

Βοήθησαν Αετοί Χανίων και ΑΣΚΑ Ηράκλειο τη μικρή Ευαγγελία

Συγκεντρώθηκαν χρήματα στο φιλικό που έγινε στα Χανιά

Από επιτυχία στέφθηκε το φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού που διοργάνωσαν το σωματείο μπάσκετ με αμαξίδιο Αετοί Κρήτης και ο Κύδων, με τη συμμετοχή του ΑΣΚΑ Ηράκλειο και του ΟΑΧ.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου στα Χανιά, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση της οικογένειας της Ευαγγελίας-Στυλιανής Καστρινάκη, που βρίσκεται στο Λονδίνο μαχόμενη με τον καρκίνο.

Στην είσοδο του γηπέδου είχε στηθεί ένας κουμπαράς για την προαιρετική στήριξη του κόσμου στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας και, όπως φάνηκε, η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική. Το φιλικό δεν είχε αγωνιστική σημασία, με τους παίκτες των Αετών Κρήτης και του ΑΣΚΑ Ηράκλειο να χωρίζονται σε δύο μικτές ομάδες, τους «Μαύρους» και τους «Άσπρους». Η αναμέτρηση είχε διάρκεια μισής ώρας και για την ιστορία νικητές αναδείχτηκαν οι «Άσπροι» με σκορ 31-28.

Οι διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι Αρτεμάκη Δόμνα, Πελίκα Μαρία και Ξυλάς Δημήτρης.

Να επισημάνουμε ότι και τα τέσσερα συμμετέχοντα σωματεία, ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, οι Αετοί Κρήτης, ο Κύδων και ο ΟΑΧ εύχονται ταχεία ανάρρωση στη μικρή Ευαγγελία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια