default-image

Νέα αποκτήματα του Εργοτέλη Ροβίθης και Έφορτ!

Ποδόσφαιρο
Νέα αποκτήματα του Εργοτέλη Ροβίθης και Έφορτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, τους Μανόλη Ροβίθη και Τζόσεφ Έφορτ ενώ υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους ο Αντώνης Μπουρσέλης και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος.

Ο Μανόλης Ροβίθης επιστρέφει μετά από έξι μήνες στο Ηράκλειο για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς ήταν πέρυσι ως το Δεκέμβρη στον ΟΦΗ και στη συνέχεια πήγε στη Σπάρτη.

Όσον αφορά τον Αμερικανό επιθετικό Τζόσεφ Έφορτ, έπεισε τον Τάκη Γκώνια κατά το διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας στο Καρπενήσι και αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη. Αντίθετα αποχώρησε ο Βέλγος υπό δοκιμήν, Ελίας.

Σύντομα αναμένεται να εκδοθεί και η βίζα του Σενεγαλέζου Ιμπραχίμα Εντιαγέ προκειμένου να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας.  

Ο Εργοτέλης επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου από το Καρπενήσι και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, έχοντας οριστικοποιηθεί η συμφωνία για το Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναφορικά με τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εργοτέλη, θα δώσει φιλικό με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο την Παρασκευή ή το Σάββατο, ανάλογα με το πότε θα οριστεί από την ΕΠΟ ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, το διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου.

Τέλος η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε χορηγική συμφωνία με τα νερά Ζαρός  και την Imonline.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News