default-image

Νίκη-πρόκριση στο ντέρμπι για ΠΟΑ, 0-1 τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Νίκη-πρόκριση στο ντέρμπι για ΠΟΑ, 0-1 τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, νικώντας 0-1 τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό, στον… πρόωρο τελικό του θεσμού.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, με τους Ατσαλενιώτες να μην επηρεάζονται από τις απουσίες. Το αποτέλεσμα αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία, ενώ ο Ηρόδοτος από την άλλη πίεσε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τον διαιτητή Κουναλάκη για το πέναλτι με το οποίο επετεύχθη το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ενώ ζητούν ένα υπέρ τους πέναλτι λίγο πριν το τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΟΑ, με τον Ντάμπος να κερδίζει πέναλτι στο 8', απόφαση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ηροδότου (ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηανδρέου, που ευστόχησε για το 0-1. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Φραγκουλάκης είχε καλή εκτέλεση φάουλ, όμως ο Παπαδάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά και πίεσε τον ΠΟΑ. Μάλιστα, μέσα σε 10 λεπτά είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπάμπη και Μωραΐτη. Στο 87' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Προβιδάκη, ενώ στο 98' είχαν καλή στιγμή με τον Παπαδάκη να εξουδετερώνει την προσπάθεια του Φουκαράκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Κανδυλάκης (54' Παπαδάκης), Κασαπάκης (46' Αργκιλέσι), Γαρεφαλάκης, Μωραΐτης (74' Καραγκιόζι), Μπάμπης, Ετόφ (68' Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Προβιδάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας.

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Βρεττός, Καρβελάς (74' Τοπάλι), Χαρίτος, Χαμαλάκης, Χατζηανδρέου (90' Τζανής), Φραγκιαδάκης (97' Ντραγκόντι), Ρωμανακάκης, Ξυλούρης, Ντάμπος (74' Ρουμπάκης), Παπαδομιχελάκης.

Τα αποτελέσματα

Ηρόδοτος-ΠΟΑ           0-1

Τριτωνία-Φαιστός      4-2

Πόρος-Αγία Βαρβάρα  4-2

ΟΦΑΜ-Δίας             1-3

Λίντο-Γιούχτας         0-4

Δωριέας-Ελπίδες      0-4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News