default-image

Αντομάιτις: Πληρώσαμε... όσα είπαμε για την Ελλάδα!

Μπάσκετ
Αντομάιτις: Πληρώσαμε... όσα είπαμε για την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας εξηγώντας πως τα απαξιωτικά σχόλια που έγιναν τις προηγούμενες μέρες για τον Κώστα Μίσσα γύρισαν... μπούμερανγκ στην ομάδα του...

"Ως προπονητής, αναλαμβάνω την ευθύνη για το γεγονός πως δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους παίκτες μου περισσότερο στον αγώνα. Μιλήσαμε, επαναλάβαμε κάποια πράγματα και είπαμε ότι η Ελλάδα είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες, αλλά κάναμε λάθη στο πνευματικό κομμάτι στην άμυνα και την επίθεση. Επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο με αυτό απέναντι στη Γεωργία. Παίρνω εγώ την ευθύνη για την αποψινή ήττα, γιατί στον ευρύτερο λιθουανικό χώρο υπήρχαν πολλές φωνές που πείσμωσαν και έδωσαν κι άλλο κίνητρο στην ελληνική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Νταΐνιους Αντομάιτις, για να απαντήσει κατηγορηματικά σε ερώτηση για την απόδοση των παικτών του: "Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κάποιον παίκτη για την ήττα, εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει".

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ανέφερε πως "τους υποτιμήσαμε, νομίζαμε πως θα είναι εύκολο, αλλά δεν ήταν. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος, που μας κόστισε. Δεν καταφέραμε να συγκεντρωθούμε, μας έπιασε πανικός σε κάποιο σημείο. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Δείξαμε πολύ άσχημη εικόνα στο παρκέ. Στην τελευταία περίοδο γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Η Ελλάδα έβαλε μεγάλα σουτ και κάπως πάλι ξέφυγε στο παιχνίδι. Δεν ξέρω το πως", για να προσθέσει: "Μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά, αλλά στο πιο σημαντικό παιχνίδι, αποτύχαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να δούμε τι κάναμε λάθος. Τώρα είναι αργά βέβαια, αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News