default-image

Παπαδόπουλος: "Πιστοί στο τακτικό μας πλάνο"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Πιστοί στο τακτικό μας πλάνο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνθήκες πρωταθλήματος συνάντησε ο ΟΦΗ στο σημερινό φιλικό με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν κατά κάποιο τρόπο μια… προσομοίωση.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα τακτικά στοιχεία, που είχαν θετικό πρόσημο, τονίζοντας ότι τις επόμενες εβδομάδες αλλάζοντας κάπως την προπόνηση, θα έρθει η ταχύτητα στην σκέψη και τα πόδια.

Επισήμανε ακόμη ότι οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν, προσθέτοντας ότι δεν είναι θετικό η καθυστέρηση στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Για τον αγώνα ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό, στο οποίο είδαμε θετικά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Τακτικά ήμασταν καλοί στο πως θα πρέπει να έχουμε αντεπιθέσεις απέναντι σε ομάδα που παίζει άμυνα στο μισό γήπεδο. Θέλαμε να παίξουμε από τα άκρα όπως και κάναμε και έτσι ήρθε το γκολ. Τακτικά πάνω σε αυτό το σημείο στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν μου άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο το ότι η μπάλα ήταν μόνο πάνω κάτω και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κάνουμε ότι και στο πρώτο μέρος. Τα παιδιά είναι κουρασμένα από τις συνεχείς προπονήσεις και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι και έτοιμοι. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και τα φιλικά παιχνίδια, γιατί είναι κάτι που μας δίνει καλή ψυχολογία. Δεν είναι θετικό ότι θα αργήσουν τα επίσημα παιχνίδια και θα περιμένουμε δούμε τι θα γίνει με τον Ηρακλή και αν θα παίξει. Εγώ θέλω να παίξουμε και εύχομαι να παίξουμε, καθώς στον Ηρακλή έχω υπάρξει προπονητής. Από εκεί και πέρα είμαστε αναγκασμένοι να δουλέψουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι όποτε ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Θα δύμε τι θα γίνει και ανάλογα θα κάνουμε κάποια φιλικά για να κρατηθούμε στην κατάσταση που πρέπει».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε… κλασσική εικόνα Football League ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι σαν αυτά που θα κληθούμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα και κυρίως στην έδρα μας αρκετές φορές. Παιχνίδια που θα πρέπει να έχουμε υπομονή και ρυθμό. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο γρήγοροι, όμως είχαμε το πάσινγκ γκέιμ και παίζαμε από τα άκρα όπως έπρεπε. Πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να το κάνουμε στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Ενώ τέλος σε ότι να κάνει με τις μετεγγραφές ήταν απόλυτος: «Με τον Ρούσσο κλείσαμε τις μετεγγραφές για τώρα. Είναι ένας παίκτης που θα μας δίνει λύσεις και βάθος στην ομάδα. Επίσης μπορεί να ανταποκριθεί και ως βασικός».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Θανάσης Παπατόλιος, ο οποίος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε για τη ψυχολογία μας. Βγάζουμε πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις και ήταν κάτι θετικό για όλους και για εμάς τους παίκτες, αλλά και για τον προπονητή. Όπως έπαιξε ο αντίπαλός μας σήμερα, έτσι θα έρχονται πολλές ομάδες στην έδρα μας στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να βρίσκουμε χώρους. Δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News