Αθλητισμός

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου ο αγιασμός στον ΟΦΗ (video)

«Να είστε δυνατοί και αγαπημένοι».  Με τα λόγια αυτά προς τους παίκτες του ΟΦΗ, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, τέλεσε σήμερα το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τον Αγιασμό της ομάδας.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ πλησιάζουν και η κρητική ομάδα πήρε την ευλογία του Κυρίου, για να συνεχίσει την προσπάθεια της.

«Ότι κάνουμε στη ζωή μας, χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, στους παίκτες του ΟΦΗ και τους ευλόγησε για να έχουν υγεία και επιτυχίες  στη φετινή χρονιά.

Ο ΟΦΗ σε ένδειξη σεβασμού, έδωσε μια πλακέτα στον Αρχιεπίσκοπο για να τον ευχαριστήσει για τη συνεχή παρουσία του σε όλες τις δραστηριότητες του ΟΦΗ, αλλά εκείνος με την απλότητα που πάντα τον διακρίνει  απάντησε ότι «η τιμή είναι δική μου. Είναι χαρά για την εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή να είμαστε δίπλα σας και δίπλα στα παιδιά. Είναι χρέος μου και υποχρέωση μου αυτό και εκφράζω όλη τη χαρά μου που βρίσκομαι εδώ».

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο ειδικός σύμβουλος της ομάδας Γιάννης Στεφανουδάκης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και την εκκλησία, για την παρουσία της όποτε της ζητηθεί στις εκδηλώσεις του ΟΦΗ, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ο Μανόλης Ορφανάκης έδωσε μια τιμητική πλακέτα στον Αρχιεπίσκοπο.

Στον Αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, παρόντες ήταν ακόμη παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου και οι προπονητές τους, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον πρόεδρο της ομαδας Φώτη Τσάλο, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Γιώργος Στεφανουδάκης, αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Σπυριδάκης, Αντωνακάκης, Βαρβεράκης), ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΟΦΗ (Κορωνάκης) και της ΕΠΣΗ (Μαθιουδάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια