default-image

Ξεμούδιασαν για Ρέθυμνο Cretan Kings και Ηράκλειο

Μπάσκετ
Ξεμούδιασαν για Ρέθυμνο Cretan Kings και Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά χρήσιμο ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς για το Ρέθυμνο Cretan Kings και το Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα με οδηγούς τους ξένους της πήρε τη νίκη με 85-65, ωστόσο και ο Γιώργος Μακράκης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για το  Κύπελλο με την Κόρινθο που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 13/9.

Όσον αφορά στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο το Ηράκλειο ήταν ανταγωνιστικό και ακολουθούσε από κοντά το σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ματς και έφτασαν εύκολα στη νίκη που ουδεμία σημασία έχει τη δεδομένη στιγμή.

Από το Ρέθυμνο δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιαννόπουλος και Παναρετάκης. Το Ρέθυμνο θα αναχωρήσει αύριο Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και τον Προμηθέα Πάτρας τη Δευτέρα.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 41-31 (ημίχ.), 64-49, 85-65.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Ν. Βετούλας): Χριστοδούλου 12 (2), Ντάνιελς 11 (1), Γκούντγουιν 9, Δραγάτης 4, Μέντλοκ 7 (2), Κώττας 3, Ράιτ 7, Μούντι 16 (2), Ρόμπερτσον 10 (2), Θεοδωρίδης 6 (2).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γ. Μακράκης): Λάκκας 11 (1), Μαραγκουδάκης, Μποχωρίσης 9 (1), Παπαδάκης 6, Λιανός 11 (1), Πρωτογεράκης, Γουμενάκης, Χάλαρης 8 (2), Σταμπουλής 12, Κίτσος 3 (1), Πετράκης 5.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News