default-image

Χιμένεθ: Να σκεφτόμαστε μόνο τη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Χιμένεθ: Να σκεφτόμαστε μόνο τη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε χθες από τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς θέλει να εστιάσει την προσοχή τους στο ματς με την ΑΕΛ και όχι ακόμη σε αυτό με τη Ριέκα που ακολουθεί .

"Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να τουλάχιστον να κρατήσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό. Μόνο πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς με την Λάρισα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε και μετά απ' αυτό το παιχνίδι" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά χθες ο Ισπανός τεχνικός ανακάτεψε τα χαρτιά του. Δοκίμασε σχήμα 4-2-3-1, αλλά με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης και όχι με τον Αραούχο. Στα δυο άκρα ήταν ο Μάνταλος με τον Λάζαρο και ο Κλωναρίδης πίσω από τον φορ. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ ήταν οι Γιόχανσον - Σιμόες, ενώ στην άμυνα έπαιξε ο Τζανετόπουλος και όχι ο Βράνιες και στο δεξί άκρο ο Γκάλο και όχι ο Μπακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News