default-image

Λευκή ισοπαλία στο πρώτο φιλικό για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία στο πρώτο φιλικό για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Εργοτέλης στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, με αντίπαλο τον ΑΠΟΚ Βελουχίου (νεοφώτιστη ομάδα της Γ' Εθνικής).

Η αναμέτρηση που έγινε στο Καρπενήσι έμεινε στο 0-0, αν και οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Βέβαια, φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά, ενώ υπάρχει και κούραση από την πρώτη φάση της προετοιμασίας.

Ο Τάκης Γκώνιας και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι χρόνο συμμετοχής πήραν και δυο παίκτες οι οποίοι βρίσκονται της τελευταίες ημέρες στο Καρπενήσι προκειμένου να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του κ. Γκώνια. Πρόκειται για Αμερικανό επιθετικό Τζόε και τον Βέλγο χαφ Ελιας.

Αντίθετα για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν Λαμπάκης, Χανιωτάκης και Κούρτι.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος ο Εργοτέλης έδειξε κάποια στοιχεία που θα τον χαρακτηρίζουν φέτος στο παιχνίδι του με κατοχή μπάλας και πρέσιγκ ψηλά.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία έπαιζε επιθετικά κόντρα στην τοπική ομάδα που είχε παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό. Μάλιστα δημιούργησε και τρεις πολύ ωραίες φάσεις για γκολ με τους Κάιπερ (1'), Σταματάκο (27'), Μπουρσέλη (40). Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός ωστόσο και πάλι θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα καθώς είχε δυο πολύ ωραίες φάσεις με τον Μανουσάκη στο 65 και στο 80' και μια στο 87' με τον υπό δοκιμή αμερικάνο επιθετικό Τζόε

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με τους: Λαδάς, Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Κάιπερς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κατσιμήτρος, Δουλγεράκης, Πάττας, Κυριαλάνης, Μπούζας, Ιατρούδης, Λυδάκης, Μανουσάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News