Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: Ο Ηρακλής μπορεί να ορθοποδήσει

Τον τρόπο που ο Ηρακλής θα καταφέρει να ανακτήσει τη δυναμική του σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα όσο ήταν προπονητής.

Τον τρόπο που ο Ηρακλής θα καταφέρει να ανακτήσει τη δυναμική του σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα όσο ήταν προπονητής.

Αναλυτικά όσα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

Για τη διαφαινόμενη διάλυση του Ηρακλή: «Δεν ήταν και το καλύτερο μου στο άκουσμα της είδησης, έχω αγαπήσει την ομάδα και έχω αγαπηθεί. Ήταν άσχημο νέο για μένα και την οικογένειά μου, προσπαθώ να σκεφτώ πώς έφτασε ο Ηρακλής ως εκεί».

Για το τι άλλαξε από την περίοδο που ήταν εκείνος προπονητής: «Η ομάδα είχε κάποια χρέη όταν ανέλαβα, είμαι περήφανος για την ομάδα που δημιουργήθηκε στη Β' Εθνική και στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ηρακλής στηρίχθηκε σε Έλληνες παίκτες νεαρούς, με 2-3 έμπειρους. Πριν στηριχθούμε σε αυτά τα παιδιά, δεν τα ήξεραν πολλοί σε όλοι την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών ήταν οι Ζιαμπάρης, Πασάς, Σιατραβάνης, Μπουκουβάλας, Λουκίνας, Πουρτουλίδης, βγήκαν παιδιά από την ομάδα. Ο Ηρακλής επέστρεψε με χαμηλό μπάτζετ στη Σούπερ Λιγκ. Όταν ρώτησα τον Παπαθανασάκη μου είπε ότι το μπάτζετ μας θα είναι όσο το συμβόλαιο της Nova.

 Ήταν σημαντικό για τον Ηρακλή που πήγε δύο παίκτες στην Εθνική, τον Μπουκουβάλα και τον Βέλλιο, και μετά από καιρό η ομάδα πούλησε ποδοσφαιριστή. Ήταν όλοι κοντά στην ομάδα τότε, ο κόσμος είχε αγάπη και θετικό κλίμα προς όλους. Ίσως ήταν λάθος μου που κράτησα τα στεγανά στα αποδυτήρια για πολύ καιρό, ήθελα να κρατήσω το θετικό κλίμα για το καλό της ομάδας. Δεν υπήρχε όμως λογική, άρχισαν να φεύγουν οι άνθρωποι δίπλα στον πρόεδρο γιατί τους προσέβαλλαν».

Για τις αντοχές που έχει το dna αυτής της ομάδας για να ορθοποδήσει: «Μεγάλες ομάδες όπως ο Ηρακλής που έχουν υποστεί τέτοια γεγονότα έχουν τις αντοχές. Ομάδες με κόσμο από πίσω τους μπορούν να ορθοποδήσουν, αλλά δεν πρέπει να γίνονται τα ίδια λάθη. Η ιδέα του Ηρακλή δεν θα χαθεί ποτέ, πρέπει όμως κάποιοι επιφανείς Ηρακλειδείς να αναλάβουν την ομάδα σε υγιή βάση. Ο Ηρακλής έχει την Μίκρα, κάτι που λίγες ομάδες έχουν, μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα με τα τμήματα υποδομής για να έχει τα δικά του παιδιά στην ομάδα. Το προσπαθήσαμε και εμείς με τον Σάββα Κωφίδη. Θα χαθούν φίλαθλοι του Ηρακλή τα επόμενα χρόνια αν διαλυθεί, πρέπει να κρατηθούν οι νέοι φίλαθλοι που δημιουργήθηκαν. Οι μεγάλες ομάδες επανέρχονται, μπορεί να επανέλθει ο Ηρακλής».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια