Αθλητισμός

Προσφυγή για θέση στη Football League από Ιωνικό

Αναστάτωση επικρατεί στη Football League, μετά και τη 2η κενή θέση που αναμένεται να προκύψει από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ηρακλή

Αναστάτωση επικρατεί στη  Football League, μετά και τη 2η κενή θέση που αναμένεται να προκύψει από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ηρακλή.  

Την αρχή έκανε ο Αγροτικός Αστέρας με τουςΑΕ Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας να διεκδικούν τη θέση του ως δευτεραθλητές δύο ομίλων της Γ' Εθνικής, ενώ από στο παιχνίδι μπαίνει τώρα και ο Ιωνικός.  

Όπως έγινε γνωστό ο σύλλογος της Νίκαιας,  κατατέθηκε προσφυγή, ώστε να διεκδικήσει ως δευτεραθλήτρια του Δ΄ομίλου, το δικαίωμα συμμετοχής της στα μπαράζ για την άνοδο στην Football League .

Η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία της νέας Διοίκησης εξετάζεται η περίπτωση ανόδου στη Football League. Εδώ και λίγες ημέρες γίνονται συζητήσεις για το πλάνο που πρέπει ν' ακολουθηθεί έτσι ώστε η ομάδα ν' αποκτήσει το δικαίωμα ανόδου.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και με εντολή του προέδρου κ. Αποστόλου Μ. προς το νομικό τμήμα της ομάδας θα κατατεθεί προσφυγή με όλα τα σχετικά έγγραφα για το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου της Football League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια