default-image

Ρούσος: Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα

Αθλητισμός
Ρούσος: Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ μίλησε ο Άλμπερτ Ρούσσος, τονίζοντας πως το περιβάλλον είναι ιδανικό για να ενσωματωθεί γρήγορα στο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο του sport-fm της Αθήνας:

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: «Όλο το καλοκαίρι ήμουν σε εγρήγορση, έκανα προπονήσεις με την τοπική ομάδα της Ρόδου, μέχρι να καταλήξω στον ΟΦΗ. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, θα μπω άμεσα στις προπονήσεις και θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου».

Για την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους του ΟΦΗ: «Δεν βρήκα ακόμα χρόνο να κάνω μια βόλτα στην πόλη, γιατί ακόμα προσπαθώ να τακτοποιηθώ. Σίγουρα με υποδέχτηκαν θερμά τα παιδιά και η διοίκηση. Έχω και γνώριμα πρόσωπα από τον Ηρακλή, και το τεχνικό τιμ και στους παίκτες. Βρήκα παιδιά από παλαιότερα χρόνια. Είναι σημαντικό γιατί με βοηθούν να μπω στο κλίμα γρηγορότερα».

Για το πώς ήρθε η συμφωνία με τον ΟΦΗ: «Ο κόουτς είχε εισηγηθεί για εμένα, με πήρε τηλέφωνο και ο ίδιος και η διοίκηση. Δεν άργησα να πω το ναι γιατί είχα μια εξαιρετική συνεργασία με το τεχνικό τιμ και γιατί πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Ο στόχος είναι η άνοδος και αν το καταφέρουμε αυτό θα επωφεληθούμε όλοι. Θα εκπληρωθούν οι στόχοι και οι ατομικοί και της ομάδας».

Για το πέρασμά του από την ομάδα νέων της Γιουβέντους και την σύγκριση με τα ελληνικά γήπεδο: «Θα ήταν ανούσιο να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν με έχει προβληματίσει τίποτα στο Ηράκλειο, στις πρώτες μου επαφές. Όλα είναι στην εντέλεια. Οι εγκαταστάσεις είναι σε άριστη κατάσταση, δεν σκέφτηκα ότι θα μου λείψει κάτι. Αυτό είχε συμβείς σε προηγούμενες ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν παρακολουθεί ιταλικό πρωτάθλημα: «Εκτός από ποδοσφαιριστής είμαι και ποδοσφαιρόφιλος. Η Γιουβέντους ήταν πάντα δύναμη στην Ιταλία, ας ελπίσουμε και φέτος, παρότι έχει ενισχυθεί και η Μίλαν, να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Σαν Έλληνας θέλω να κερδίσει η ελληνική ομάδα. Έχω ένα λόγο παραπάνω να δω το ματς, λόγω του φίλου μου του Λεονάρντο Κούτρη που αγωνίζεται και σίγουρα θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός, όπως και η ΑΕΚ φυσικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News