Αθλητισμός

Δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μπεργκ λόγω εφορίας

Η Αλ Αΐν επιλέχθηκε για οικονομικούς λόγους, όπως τονίζει ο Μπεργκ

Η εφορία κρατά μακριά από την Ελλάδα τον Μάρκους Μπεργκ όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του.
 


Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν άφησε τον Παναθηναϊκό, όπου λάμβανε περίπου 1.200.000 ευρώ ετησίως για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου οι απολαβές του θα είναι πολύ περισσότερες και η εφορία λιγότερη!
 


Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Aftonbladet, υποστηρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει τα παιδιά του. Επίσης είπε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω εφορίας.
 


"Θέλαμε να πάμε στην Ελλάδα και να μαζέψουμε ρούχα στο σπίτι μας εκεί. Αλλά αυτό δεν συνέβη, διότι δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, λόγω φορολογικών κανόνων", είπε χαρακτηριστικά ρίχνοντας μίνι... βόμβα.
 


Στη συνέχεια είπε για τα χρήματα που λαμβάνει: "Δεν θα μπορούσα ποτέ να αμείβομαι με αυτά τα χρήματα στη Ευρώπη, ακόμη κι αν έπαιζα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Η σύζυγός μου και εγώ το συζητήσαμε αρκετές φορές και καταλήξαμε ότι έχουμε τρία παιδιά και πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον τους, την ανάπτυξή τους. Δεν έχουμε ταξιδέψει  πουθενά μόνο για τα χρήματα", είπε και συνέχισε:
 


"Όταν έπαιζα στην Γκέτεμποργκ κέρδιζα 20.000 δολάρια το μήνα και αποταμίευα πάρα πολλά χρήματα.  Είναι σαφές ότι πρέπει να ζούμε το παρόν, αλλά εγώ θέλω να ξοδεύω για μια καλή διαβίωση, για ένα καλό αμάξι και να μπορώ να ταξιδεύω όποτε θέλω και όπου θέλω τη μέρα που θα αποσυρθώ.
 


Το έχουμε συζητήσει πολύ αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου, να ταξιδεύουμε όταν τα παιδιά πλέον θα έχουν μεγαλώσει, τότε θα μπορούμε να το ευχαριστηθούμε".
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια