default-image

Ρούσσος: Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ρούσσος: Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο Αλμπερτ Ρούσσος, υπέγραψε για ένα χρόνο στην κρητική ομάδα και το απόγευμα της  Τετάρτης (6/9) βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Ο 21χρονος αμυντικός μίλησε για την μεταγραφή του στην κρητική ομάδα, για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα που θα βρεί στον ΟΦΗ, από τον Ηρακλή και τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι αναφορές του Αλμπερτ Ρούσσου για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

Για το πώς έγινε η συμφωνία με τον ΟΦΗ: Όπως ξέρετε με το Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκα στον Ηρακλή και εξέφρασε το ενδιαφέρον να συνεργαστούμε ξανά. Για μένα αμέσως η απόφαση ήταν ναι. Η συνεργασία μας στον Ηρακλή, ήταν άριστη. Έτσι δέχθηκα αμέσως την πρόταση.

Για τους προσωπικούς του στόχους: Έρχομαι στον ΟΦΗ με στόχους προσωπικούς, αλλά και ομαδικούς.Ο ομαδικός στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτό το στόχο.Είναι μονόδρομος αυτό.Σε ότι αφορά το προσωπικό ο ΟΦΗ είναι μεγάλο βήμα για μένα. Θα δώσω το 100% για το καλύτερο.

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: Έχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Δούλευα με γυμναστή όλο το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος να μπώ στις προπονήσεις.

Για τα γνώριμα πρόσωπα που βρίσκει στον ΟΦΗ:Ξέρω πολλά παιδιά και από τον Ηρακλή, αλλά και στην Εθνική. Ο κόουτς, ο γυμναστής, ο βοηθός προπονητή, είναι για μένα γνώριμα πρόσωπα και θα με βοηθήσουν να μπώ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Για το πρωτάθλημα της Football league: Έπαιξα σε μικρή ηλικία στην Football league με το Διαγόρα Ρόδου.Τώρα έρχομαι σε μια ομάδα, που θα είναι πρωταγωνίστρια στην κατηγορία και οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες.Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η ομάδα θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News