Αθλητισμός

Snakes για Ηρακλή: Οι ιδέες δεν πεθαίνουν

Δύσκολες ώρες περνάει η ομάδα του Ηρακλή με την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Football League και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στέκονται στο πλευρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης με σχετική τους ανακοίνωση.

Δύσκολες ώρες περνάει η ομάδα του Ηρακλή με την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Football League και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στέκονται στο πλευρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης με σχετική τους ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αναφέρουν: «Φίλαθλοι του Ηρακλή κρατάτε γερά… Οι ιδέες δεν πεθαίνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαλύεται ο Ηρακλής και πάει Τοπικό Θεσσαλονίκης!

Αναλυτικά:

«Παρακολουθώντας τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η ιστορική ομάδα του Ηρακλή, δεν μπορούμε σαν οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών Snakes 4 Heraklion Club να μη δηλώσουμε την αμέριστη ηθική υποστήριξη και συμπαράσταση σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή, οργανωμένους και μη.

Έχοντας βιώσει σαν οπαδοί του ΟΦΗ απ΄ τη πλευρά μας παρόμοιες καταστάσεις από ψευτοσωτήρες και εξυγιαντές, ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και το τι σημαίνει για έναν οπαδό η ομάδα και το έμβλημα στη καρδιά. Φίλαθλοι του Ηρακλή κρατάτε γερά. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια