Αθλητισμός

Θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά η μπασκετική Μεσαρά

Ο Μιχάλης Καμπιτάκης και ο Μάνθος Σειραγάκης τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας της Μεσαράς

Η Μεσαρά ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο ανδρικό πρωτάθλημα, αλλά και μικρά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.


 
Σε επίπεδο ανδρών και φέτος θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο σε παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, ενώ στο περυσινό ρόστερ προστέθηκαν ο Μιχάλης Καμπιτάκης και ο Μάνθος Σειραγάκης.


 
Αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική χρονιά, ο προπονητής της ομάδας Διογένης Δαριβιανάκης, επισημαίνει:
 


«Μια καινούρια αθλητική χρονιά ξεκινάει με νέες ιδέες και πολύ διάθεση για δουλειά από όλους στο Σωματείο Καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Μεσσαράς.
Βασική προτεραιότητά όλων μας είναι οι υποδομές και η ανάδειξη αθλητών μέσα από αυτές. Το σωματείο μας, επιδιώκει και ευελπιστεί για την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση νέων αθλητών στις ακαδημίες μας οι οποίοι θα στελεχώσουν το μπάσκετ στην Μεσαρά τα επόμενα χρόνια.


Στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας παραμένουν οι βασικοί παίκτες από την Μεσαρά. Μιλάμε για τους Στεφανουδάκη Κων/νο, Δαριβιανάκη Εμμ., Χαραλαμπάκη Ιωάννη, Χαραλαμπάκη Νικόλαο και Μακράκη Εμμ., καθώς συνεχίζει μαζί μας και ο Κατσαπρακάκης Γρηγόρης.


Δυο αξιόλογες προσθήκες θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος μας. Η πρώτη αφορά τον Καμπιτάκη Μιχάλη, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και η δεύτερη πρόκειται για τον Σειραγάκη Μάνθο. Στο παραπάνω σύνολο εντάσσονται και οι έφηβοι του ΓΑΣΜ που με την βοήθειά τους προσδοκούμε σε μια καλή αγωνιστική χρονιά.
 


Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Φαιστού στις ώρες των προπονήσεων του μπάσκετ και στα παρακάτω τηλέφωνα:
6977 080252 Κολουντζάκης Γεώργιος (Προπονητής Παιδικού – Εφηβικού)
6947 527189 Κουκαρούδης Βαγγέλης (Προπονητής Ακαδημιών – Μίνι)
Εύχομαι σε όλους μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».
 

Σχόλια