Αθλητισμός

Κουράκης για Ηρόδοτο στα γκόλποστ, δυσαρέσκεια Παπαματθαιάκη

Προετοιμασία για τα επίσημα παιχνίδια στη Νέα Αλικαρνασσό

Λίγο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο το Ζαρό για το Super Cup ΕΠΣΗ, o Ηρόδοτος ενισχύεται στη θέση του τερματοφύλακα με τον Χανιώτη Μάρκο-Φανούρη Κουράκη να προβάρει τη φανέλα με το σήμερα του Ηροδότου.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 του Πλατανιά και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο Κουράκης θεωρείται εξαιρετική λύση για τα γκολπόστ του Ηροδότου, δίπλα στον έμπειρο Αλέξανδρο Κασμερίδη.

Ωστόσο, ο ορισμός του Super Cup στο Μαρτινέγκο και όχι σε κάποιο μεγαλύτερο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στον προπονητή του Ηροδότου Μανόλη Παπαματθαιάκη, που σκεφτόταν μάλιστα χθες να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές από ενδεχόμενους τραυματισμούς και να πάρει πιτσιρικάδες στην αποστολή, έχοντας στο μυαλό του και το σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΟΑ.

Ο αγώνας Κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή στη Νέα Αλικαρνασσό. Σήμερα πάντως θα κατασταλάξει στα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα Super Cup, όπου σίγουρα ο Ηρόδοτος θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν όπως έκλεισε την περσινή. Δηλαδή με κατάκτηση κούπας!

Σχόλια