Αθλητισμός

Μέσα από τη δουλειά, "χτίζει" εμπιστοσύνη ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου δείχνει ότι αποκτά αγωνιστική "ταυτότητα"

Η ανάλυση και η αξιολόγηση των αγωνιστικών δεδομένων για τον ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά το φιλικό με τον Πλατανιά, έχει και πάλι θετικό πρόσημο.

Το "τεστ" του περασμένου Σαββάτου είχε για τα καλά... άρωμα Σούπερ Λίγκας, με την ομάδα του Ηρακλείου να φτάνει σε υψηλά στάνταρ.

Παρότι βρίσκεται ουσιαστικά ακόμη σε φάση προετοιμασίας, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια δείχνει ότι έχει δρομολογήσει την αγωνιστική της "ταυτότητα". Το κυριότερο είναι ότι ο νέος ΟΦΗ εμπνέει εμπιστοσύνη μέσα από τη δουλειά που έχει γίνει και τις... βάσεις που έχουν μπει στα μέχρι τώρα στάδια της προετοιμασίας.

"Χτίζεται" ένα σύνολο με συνοχή και συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό, με τελικό ζητούμενο την ισορροπία σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα δυνατός στην αμυντική λειτουργία και με ποιοτικά χαρακτηριστικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, συνδυασμός που φαντάζει ιδανικός για το πρωτάθλημα της Football League.

Βέβαια, η δουλειά δεν έχει τελειώσει, καθώς το... μοντάρισμα συνεχίζεται και το σύνολο θα "δένει" όλο και περισσότερο μέσα από τους φιλικούς αγώνες που έρχονται.

Σχόλια