Αθλητισμός

Δύο μεταγραφές ακόμα για Εργοτέλη!

Στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη απομένουν ακόμα δύο προσθήκες, ενός σέντερ φορ περιοχής και ενός ακόμα επιθετικογενή ποδοσφαιριστή

Την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του διανύει ο Εργοτέλης στο Καρπενήσι, με σκληρή δουλειά και διπλές προπονήσεις.

Το έργο του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ουσιαστικά χτίζουν από την αρχή ένα νέο σύνολο, με παίκτες που έχουν εμπειρία της κατηγορίας αλλά και με νέα παιδιά του συλλόγου που έχουν φλόγα για τη διάκριση. Στο Καρπενήσι έφτασαν και τα δύο τελευταία αποκτήματα, ο Ούγκο Κάϊπερς και ο Γιάννης Μπουτσάκης ενώ όσον αφορά τον Ιμπραχίμα Εντιαγέ, θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά από περίπου 10 ημέρες κατευθείαν στο Ηράκλειο, όταν θα έχει επιλυθεί οριστικά το θέμα με την έκδοση βίζας.

Το έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή είναι 23 ποδοσφαιριστές και απομένουν ακόμα δύο προσθήκες, ενός σέντερ φορ περιοχής και ενός ακόμα επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τους δύο αυτούς παίκτες από την αγορά των ελεύθερων, έχοντας προθεσμία μέχρι 11 Σεπτεμβρίου αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μόλις η ομάδα επιστρέψει στο Ηράκλειο, θα είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Τάκη Γκώνια.

Το μέχρι στιγμής ρόστερ του Εργοτέλη αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Παναγιώτης Λαδάς, Γιώργος Χανιωτάκης, Δημήτρης Κατσιμήτρος

Αμυντικοί: Κυριάκος Μαζουλουξής, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Λαμπάκης, Νίκος Πάτας, Τζέιμς Σταμόπουλος, Κώστας Κυριακίδης, Θανάσης Κυριαλάνης, Αποστόλης Δουλγεράκης.

Μέσοι: Αντώνης Μπουρσέλης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Βασίλης Μπούζας, Βασίλης Βογιατζής, Γιάννης Μπουτσάκης, Ζαν Κούρτι, Γιάννης Ιατρούδης.

Επιθετικοί: Ούγκο Κάϊπερς, Ιμπραχίμα Εντιαγέ, Νίκος Σταματάκος, Γιώργος Μανουσάκης, Γιώργος Λυδάκης.

 

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης

Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρτινέγκο ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Εργοτέλης προκειμένου αυτό να συγκροτηθεί σε σώμα. Αμέσως μετά το συμβούλιο θα επιληφθεί των επειγόντων οργανωτικών ζητημάτων, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται στην οργανωτική και εκπαιδευτική ανασυγκρότηση των ακαδημιών και των ομάδων υποδομής του συλλόγου.

Σχόλια