default-image

H κλήρωση έβγαλε... Μαρτινέγκο για το Super Cup

Ποδόσφαιρο
H κλήρωση έβγαλε... Μαρτινέγκο για το Super Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κληρωτίδα έβγαλε... Μαρτινέγκο για το Super Cup της ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Ηρόδοτο και το Ζαρό, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την ερχόμενη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00 την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της με τους εκπροσώπους των δύο σωματείων:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από πρόσκληση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Μανόλη Μαθιουδάκη η σύσκεψη για το Super Cup 2017, παρουσία εκπροσώπων του Ηροδότου και του Ζαρού.

 

Ως γνωστόν, το Super Cup έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Αναφορικά με την έδρα του αγώνα, ο Ηρόδοτος πρότεινε το γήπεδο του Κρουσώνα και ο Ζαρός το γήπεδο του Εργοτέλη (Μαρτινέγκο). Έγινε κλήρωση και αναδείχτηκε έδρα του αγώνα το γήπεδο του Εργοτέλη ενώ η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 6 το απόγευμα.

 

Όσον αφορά το γηπεδούχο σωματείο, έγινε επίσης κλήρωση και αναδείχτηκε το σωματείο του Ζαρού ενώ φιλοξενούμενος θα είναι ο Ηρόδοτος.

 

Οι φίλαθλοι του Ζαρού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ξύλινη σκεπαστή κερκίδα ενώ οι φίλαθλοι του Ηροδότου από την τσιμεντένια ανοιχτή κερκίδα.

 

Γενική είσοδος για τον φίλαθλο κόσμο ορίστηκε στα 5 ευρώ”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News