Αθλητισμός

Εβδομάδα νέων φιλικών αγώνων για τον ΟΦΗ

Την Τετάρτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ και το Σάββατο τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό στο "Γεντί Κουλέ"

Μια νέα εβδομάδα προετοιμασίας ξεκίνησε για τον ΟΦΗ και παράλληλα έχουν προγραμματιστεί δύο νέα φιλικά μετά τη νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά.
 

Την Τετάρτη (5.30μμ) στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι  με τον Ερμή Ζωνιανών (ομάδα Γ’ Εθνικής). Το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.
 

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορέσουν όμως να πάρουν ξανά εικόνα από τον ΟΦΗ στο φιλικό που θα γίνει το Σάββατο (9/9) με τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό (ομάδα Football league) στο Γεντί Κουλέ.
 

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για σήμερα το απόγευμα ενώ το ιατρικό επιτελείο θα έχει εικόνα για τους τραυματίες Λεάλ-Σιώπη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πλατανιά.
 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, την Τρίτη  (5/9) θα γίνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), την Τετάρτη (5.30) στο αθλητικό κέντρο υπάρχει το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχει προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο (9/9) υπάρχει το φιλικό με τον ΑΟΧανιά-Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ.
 

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα» για το γεύμα, που παρέθεσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, το Σάββατο το μεσημέρι.

Σχόλια