default-image

Αζάρ: Ελπίζω να προκριθεί η Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Αζάρ: Ελπίζω να προκριθεί η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θερμά λόγια μίλησε ο Εντέν Αζάρ για την Εθνική Ελλάδας αλλά και τον κόσμος της μετά το χθεσινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο μέσος της Τσέλσι χαρακτήρισε φανταστικό τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και πως ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα τελικά μόλις επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Θεωρεί πως ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ, αφού κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσουν να νικήσουν και τη Βοσνία.

Αναλυτικά: «Είναι μια ημέρα γιορτής, θα πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στην επιστροφή μας στο Βέλγιο. Ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ και το γεγονός ότι μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είναι μια δυνατή ομάδα η Εθνική Ελλάδας με φανταστικό κοινό κι ελπίζω να προκριθεί στο Μουντιάλ 2018. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στη Βοσνία».

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε συμπλήρωσε πως: «Αυτός ήταν ο στόχος μας, να πάμε στο Μουντιάλ. Ανεξάρτητα από το τι μπορούσε να τύχει σε κάθε αγώνα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι σκοράραμε δεύτερο γκολ, αλλά και το πρώτο ήταν πολύ σημαντικό. Η Εθνική Ελλάδας είναι πολύ καλή αμυντικά. Θα δώσει μάχη με τη Βοσνία για τη δεύτερη θέση».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News