Αθλητισμός

Έκλεισε και με Κατσιμήτρο ο Εργοτέλης

Ο 20χρονος τερματοφύλακας Κώστας Κατσιμήτρος θα συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας μαζί με τον Αντώνη Λαδάκη και τον Γιώργο Χανιωτάκη

Άλλο ένα κομμάτι στο μεταγραφικό παζλ του Εργοτέλη συμπληρώθηκε με την συμφωνία με τον 20χρονο τερματοφύλακα Κώστα Κατσιμήτρο, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας μαζί με τον Αντώνη Λαδάκη και τον Γιώργο Χανιωτάκη.

Ο Κατσιμήτρος ήταν από την πρώτη στιγμή στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, με τον Τάκη Γκώνια να δίνει την θετική του γνώμη για την απόκτησή του. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα με εξαιρετικές προοπτικές, καθώς ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, όπου είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με κάποιες εμφανίσεις του στο Youth Champions League, ενώ έχει χριστεί και διεθνής στις μικρές Εθνικές. Πέρυσι είχε δοθεί στην Ανόρθωση και φέτος επιστρέφει στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Football League.

Μαζί με τον Κατσιμήτρο θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ο Ζαν Κούρτι αλλά και οι τρεις παίκτες που προωθήθηκαν από τους Νέους Εργοτέλη (Ιατρούδης, Λυδάκης, Δουλγεράκης) που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια. Όσον αφορά τον Αντώνη Μπουρσέλη, έχει κλείσει και θα ανακοινωθεί και εκείνος μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η αποδέσμευσή του από τον ΟΦΗ.

Το μεγάλο βάρος πλέον στον Εργοτέλη για την ολοκλήρωση του ρόστερ πέφτει σε δύο ποδοσφαιριστές, έναν σέντερ φορ και έναν επίσης επιθετικογενή και πλέον γίνονται αναζητήσεις στην αγορά των ελεύθερων. Πάντως, αν δεν έρχονταν οι αρνητικές απαντήσεις των ξένων από τη Λιρς, που τελικά δεν δέχτηκαν να αγωνιστούν στην Β' Εθνική στην Ελλάδα, τώρα ο Εργοτέλης θα είχε ολοκληρώσει το ρόστερ του…

Σχόλια