default-image

Παπαδόπουλος: "Έτοιμοι τη στιγμή που θα πρέπει"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Έτοιμοι τη στιγμή που θα πρέπει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά ο ΟΦΗ έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας, με το Νίκο Παπαδόπουλο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα στο φιλικό με τον Πλατανιά ενώ μίλησε και για την πιθανότητα μεταγραφική κίνησης.

Όπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι είχαμε αρκετές τελικές για φιλικό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δοκιμάσαμε και αρκετούς παίκτες σε άλλες θέσεις. Είναι σημαντικό για εμάς αυτό.

Σιγά σιγά φτάνουμε σε ένα επίπεδο που θέλουμε να είμαστε, δηλαδή να είμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες, πιο γρήγοροι και να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια, όπως το να κρατάμε περισσότερο την μπάλα, που δεν το είχαμε σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Βεβαίως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Για μας έχω ξαναπεί ότι αυτή η περίοδος είναι η προετοιμασία μας. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνη τη στιγμή που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σε όλους τους τομείς».

Για το αν θα βοηθήσει αυτή η νίκη τον ΟΦΗ: «Ναι, πιστεύω ότι ακόμη και οι νίκες στα φιλικά δίνουν καλή ψυχολογία. Από κει και πέρα μετράνε τα επίσημα και στα επίσημα εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εύχομαι να ξεκινήσει στην ημερομηνία που έχουν πει και για μας μετράνε τα επίσημα και ο στόχος που έχουμε θέσει, να φύγουμε από αυτή την κατηγορία και στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αυτό μετράει».

Για το αν μεταγραφικά το ρόστερ έχει κλείσει: «Κατά μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει. Τώρα όπως έχω πει, είναι μέχρι 10-11 του μηνός που είναι και οι ελεύθεροι, αν θα κάνουμε μία ακόμα μεταγραφή, αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Για τη θέση που θα κάνει, αν κάνει, μεταγραφή ο ΟΦΗ: «Βασικά αν κάνουμε μεταγραφή θα είναι για το βάθος της ομάδας, να έχουμε περισσότερο βάθος. Τώρα, θέση δεν θα σας πω γιατί μπορεί να το ακούσει κάποιος άλλος παίκτης που παίζει στην ίδια θέση και να απογοητευτεί. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες, επαναλαμβάνω. Είναι περισσότερο για το βάθος της ομάδας γιατί υπάρχουν κάρτες, μπορεί να υπάρχουν τραυματισμοί που εύχομαι να μην υπάρχουν και πρέπει να είμαστε καλυμμένοι σε αυτό, αλλά όπως είπα θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News