default-image

Επιστρέφει στο Ρέθυμνο ο προπονητής Παναγιώτης Ασλανίδης

Σπορ
Επιστρέφει στο Ρέθυμνο ο προπονητής Παναγιώτης Ασλανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πόλη του, το Ρέθυμνο, επιστρέφει ο Παναγιώτης Ασλανίδης μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην Αθήνα και το τεχνικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ.

Ο Ρεθυμνιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε μία επιτυχημένη χρονιά με την Εθνική ομάδα, όμως για προσωπικούς λόγους επιστρέφει στη γενέτειρά του.

Ο έμπειρος προπονητής με αφορμή αυτή του την απόφαση, δήλωσε: "Σήμερα ολοκληρώνεται μια όμορφη, δημιουργική και συναρπαστική επαγγελματική διαδρομή στην εθνική ομάδα. Μετά τον ένα χρόνο παρουσίας μου στην εθνική ομάδα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία και τη στήριξη που μου παρείχε, την ευκαιρία που μου έδωσε και την εμπιστοσύνη, που επέδειξε στο πρόσωπο μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αθλητές μου, με τους οποίους μέσα από ιδιαιτερότητες προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδό τους. Τους εύχομαι το καλύτερο και να φτάσουν εκεί που δεν μπορούν.

Για προσωπικούς λόγους επιστρέφω στο Ρέθυμνο. Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος δεν είναι ούτε η αποτυχία, ούτε η επιτυχία, αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα πολλές και δυνατές φιλίες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News