Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ΑΕΛ

Τέλος ο Ανδρεόπουλος μετά από 42 μέρες στην ΑΕΛ

Μόλις 42 ημέρες μέτρησε η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στην ομάδα της Λάρισας καθώς μετά τους Αναστόπουλο, Ντοντό και Λαμπρόπουλο ήταν σειρά του Ανδρεόπουλου να αποχαιρετήσει. Ο 23χρονος μέσος ανακοινώθηκε στις 22 Ιουλίου και χθες αποτέλεσε παρελθόν χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, ο Ανδρεόπουλος αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό για 68 λεπτά.

Το θετικό γι' αυτόν είναι ότι έχει δικαίωμα μεταγραφής σε άλλη ομάδα καθώς η λύση της συνεργασίας κατατέθηκε στην ΕΠΟ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου

Μάλιστα όλα δείχνουν ότι έχει ήδη βρει το νέο του σταθμό που αναμένεται να είναι η Δόξα Δράμας, η οποία στοχεύει στην άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Ανδρεόπουλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Σχόλια