Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο τον Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του Μίκαελ Εσιέν μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πάει την υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», προσέφυγαν εκεί μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας η οποία υποχρεώνει την «πράσινη» ΠΑΕ να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή«το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση».

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο, ζητούν να ρυθμιστεί η οφελή  με βάση τα προβλεπόμενα στην Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ), που υπεγράφη μεταξύ της ΕΠΟ, των επαγγελματικών Λιγκών και του ΠΣΑΠ.

Ο Γκανέζος, δεν το δέχεται αυτό καθώς δεν είναι μέλος του ΠΣΑΠ και έτσι ζητάει να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές, αν σε 60 μέρες δεν εξοφληθεί πλήρως...

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια