default-image

Δυνατό τεστ με Πλατανιά σήμερα ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Δυνατό τεστ με Πλατανιά σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Περιβόλια είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, εκεί όπου στις 19:00 ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Οι Χανιώτες αναπληρώνουν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής με… ιδανικό τρόπο ενώ ο ΟΦΗ μετράει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν αντίπαλο Σούπερ Λίγκας.

 Ωστόσο, η φιλική αναμέτρηση έχει και έναν σπουδαίο χαρακτήρα. Άλλωστε,  από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια της 8χρονης Ευαγγελίας από τα Χανιά έκανε έκκληση για βοήθεια για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του μικρού κοριτσιού υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους Κρητικούς. Μάλιστα, ευαισθητοποιήθηκε και ο κόσμος του ποδοσφαίρου του νησιού, ενώ η ΠΑΕ Πλατανιάς έκανε άμεσες ενέργειες και τα έσοδα από το φιλικό του Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα πάνε γι' αυτό τον ιερό σκοπό.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα των Χανίων: "Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη, όμως όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν οποιοδήποτε ποσό στο κουτί που θα υπάρχει στην κεντρική είσοδο, για την μικρή Ευαγγελία που μας έχει όλους ανάγκη".

Στο σημερινό φιλικό ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, εκτός από τον Περογαμβράκη, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία με διάστρεμμα Σιώπη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λεάλ και Ποτουρίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News